Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Penningmeester

Lieve leden, lieve lezers,

Mijn naam is Bjørn Kos. Vol trots mag ik mijzelf aan jullie voorstellen als penningmeester der MFVU 2017. Samen met mijn zeven andere bestuursleden vormen wij het 66e bestuur der MFVU. Ik kijk met erg veel plezier en vertrouwen uit naar het bestuursjaar, waarin ik mij vooral zal bezighouden met boekhouden. Ook zal ik veel contact houden met de commissiepenningmeesters en hen ondersteunen in het commissiewerk dat zij doen. Daarnaast zal ik twee superleuke commissies begeleiden, de Café Avond Commissie en de InVUus.

Dan nu iets over mezelf! Ik ben eind 1997 geboren in een kleine gemeente ten noorden van Alkmaar: Langedijk. Toentertijd nog als enig kind samen met mijn ouders in een oude boerderij aan de rand van het dorp. Inmiddels is er wel wat veranderd en ben ik in 2016 uit huis gegaan bij mijn moeder, stiefvader, zusje van 12 en halfzusje van 3. Een gemêleerd gezelschap dus, maar mede wel de reden waardoor ik mij er heel erg thuis voelde. Ook de geliefde naaktkat – die inmiddels op 3 poten hinkt en door het leven gaat met één oog – maakt dat ik met veel plezier terugkijk op mijn jeugd in Langedijk. Nu woon ik op Uilenstede, samen met dertien hele leuke huisgenoten. Uilenstede als thuis wordt niet door veel mensen als fantastisch ervaren, maar mij krijg je er voorlopig echt nog niet weg.

Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding en heb de MFVU (jammer genoeg) pas echt leren kennen in het tweede jaar toen ik lid werd van de barcommissie. Bij de barcommissie bleek al snel dat ik het erg leuk vond om op het geld te letten, waardoor ik de penningmeesterfunctie van de barcommissie op me heb genomen. Ik ben dan ook erg blij dat ik door kan groeien als “man van het geld”. Ik ben blij dat ik mij naast mijn studie kan inzetten voor de opleiding, iets waar ik tijdens mijn middelbare schoolperiode nooit over na had gedacht en dus ook niet deed. Ik was toen een stille, introverte jongen die met veel ups-and-downs zijn gymnasium afrondde. Inmiddels ben ik niet meer zo stil en introvert, ik heb mijzelf namelijk erg ontwikkeld bij de MFVU. De ups-and-downs bij mijn studie zijn er wel nog steeds, maar dat loopt allemaal wel los.

Hoe dan ook, ik ben erg blij dat ik aan het avontuur, wat het bestuursjaar heet, mag bewandelen. Ik heb er ontzettend veel zin in om 2017 een geweldig jaar te maken met de leden. Aarzel dan ook niet om mij of anderen aan te spreken, de MFVU is er voor iedereen.

Heel veel liefs,

Bjørn Kos

h.t. Penningmeester der MFVU