Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Secretaris internus

Lieve lezers,

Met trots mag ik mij voorstellen als secretaris internus van het 66e bestuur der MFVU.

Aankomend jaar zal ik mij wijden aan de leden en alles wat daarmee te maken heeft. Daarnaast mag ik de Almanakcommissie,  de Barcommissie, DOCS en de sportcommissie gaan begeleiden.

Allereerst iets over mijzelf. Ik ben Laura van Dijk, een 19-jarige enthousiasteling die met veel energie dit jaar ingaat. Ik ben geboren in Leiden waar ik tot mijn twaalfde gewoond heb. Vervolgens ben ik met mijn ouders en twee oudere broers naar het pittoreske Voorschoten verhuisd. Zij wonen daar nu nog. Ik ging naar een topsport talentschool in Leiden waar ik de eerste drie jaar voetbaltraining tijdens schooltijd kreeg. Ik voetbalde al vanaf dat ik een klein hummeltje was dus dat was voor mij geweldig. Naast de trainingen op school trainde ik nog bij de club in ons dorp. Verder heb ik er altijd van gehouden om met mijn papa in de keuken te staan.  Toen ik klein was wilde ik altijd clown, banketbakker of profvoetbalster worden.  In de vierde klas van de middelbare school wist ik dat ik geneeskunde wilde gaan doen. Het werd tóch dokter!

Toen ik aan geneeskunde begon voelde ik me meteen thuis bij de MFVU. Ik ging bij de BarCie en het avontuur begon. Ik leerde allemaal nieuwe knettergekke mensen kennen. Aangezien ik koken zo leuk vind werd ik chef binnen de barcommissie. Ik vond mijn nieuwe leven in Amsterdam zodanig leuk dat ik er ook wilde gaan wonen. Bij de eerste hospitatie pakte ik de kans op een kamer dan ook met beide handen aan. Ik woon nu op Uilenstede met dertien andere huisgenoten in de ranzige, doch altijd gezellige laagbouw. In februari solliciteerde ik ook voor de ouderdagcommissie, waar ik een jaar ingezeten heb. De liefde voor de MFVU groeide als kool en daarom besloot ik voor het 66e MFVU bestuur te solliciteren. Na een zenuwslopende sollicitatieprocedure en een leuke leerzame kandidaatsbestuur periode is het tijd voor het echte werk.
Ik heb buitengewoon veel zin in aankomend jaar!

Mochten jullie vragen hebben over wat dan ook spreek mij vooral aan of mail naar info@mfvu.nl
Ik ben ook altijd in voor een kopje koffie, potje fifa, een spelletje rummikub, een dansje of een goed gesprek!

Liefs en een dikke smakkerd,

Laura van Dijk
h.t. Secretaris internus der MFVU