Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Voorzitter

Lieve lezers,

Mijn naam is Tessa Coltof en met trots mag ik mij vanaf 19 januari presenteren als voorzitter van het 66e bestuur der MFVU. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar, samen met mijn lieve bestuursgenoten, de Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit medisch centrum te gaan besturen. Dit houdt in: vergaderen, speechen, feesten, werken tot in de vroege uurtjes, mailen tot mijn inbox overstroomt en vooral heel veel leuke MFVU-activiteiten bijwonen. Als voorzitter houd ik overzicht over de rest van mijn bestuur en de gang van zaken binnen de vereniging. Ook streef ik ernaar mijn bestuursgenoten zo veel mogelijk te ondersteunen en ben ik een aanspreekpunt voor iedereen die iets te weten wil komen over de MFVU. Daarnaast mag ik dit jaar ook nog contactpersoon zijn van de gloednieuwe MFVU-band, de Commissie van Advies en de Galacommissie. Van alles wat dus!

Tijd om wat meer over mezelf te vertellen. Op 17 juni 1996 ben ik geboren in het enige echte Mokum, waarna hebben mijn ouders het hartje van Amsterdam hebben verruild voor het mooie Haarlem. Hier heb ik mijn middelbareschooltijd al dansend en zingend doorgebracht, waarbij muziek en kunst tot mijn lievelingsvakken behoorden. Het nieuws dat ik geneeskunde wilde gaan studeren kwam dan ook als een totale verrassing, maar ik heb er geen moment spijt van gehad!

Mijn eerste kennismaking met de MFVU was tijdens de introductieweek en wat ben ik blij dat ik die, als oude rot, alweer voor de vierde keer mee mag maken dit jaar! Na deze geweldige eerste week ben ik lid geworden van de Toneelgroep Commissie, een fantastische plek om mijn creativiteit in kwijt te kunnen. Het mentorschap, de Introductiecommissie en de Barcommissie volgden, waardoor ik ben gaan inzien hoe fijn het is om deel uit te mogen maken van een vereniging als de MFVU. Nu ik in mijn derde bachelorjaar zit, is het tijd voor de laatste stap; een bestuursjaar. Ik heb waanzinnig veel zin om deze laatste kans werkelijkheid te gaan maken, samen met mijn bestuursgenoten en met jullie!

Ik hoop dat ieder van jullie, net als ik, zijn plekje zal vinden binnen de MFVU, als toekomstig bestuurslid, actief lid of simpelweg voor de borrels of de boekenkorting. Schroom niet om eens langs te komen in onze ledenkamer in de Medische Faculteit en hopelijk tot snel!

Liefs,

Tessa Coltof

h.t. Voorzitter der MFVU