Penningmeester

Lieve lezer,

Mijn naam is Jordy van Worcum en ik word aankomend jaar de penningmeester van het 67ebestuur der MFVU. Samen met mijn bestuursgenoten heb ik onwijs veel zin in aankomend jaar. Mijn taak zal vooral zijn om alle geldzaken op orde te houden. Hierbij heb ik veel contact met alle commissies, wat ik superleuk vind. Daarnaast ga ik twee topcommissies begeleiden, namelijk de congrescommissie en de ouderdagcommissie.

Dan wat meer over mezelf: ik ben 21 jaar en zit nu in het tweede jaar van Geneeskunde. Ik ben geboren in Den Haag en woonde daar tot mijn 18e met mijn ouders en twee oudere zussen. Mijn grote hobby was voetballen, wat ik vanaf mijn 6e tot mijn 18e heb gedaan. Na de eerste keer te zijn uitgeloot voor Geneeskunde in Leiden, ging ik bewegingswetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Aangezien ik na twee maanden helemaal klaar was met het op een neer reizen, besloot ik te gaan wonen op Uilenstede. Ik heb het hier erg naar mijn zin samen met mijn hele leuke huisgenoten met wie ik regelmatig samen eet, series kijk en huisfeestjes afga.

Hoewel ik bewegingswetenschappen heel leuk vond, werd ik nog steeds erg aangetrokken tot Geneeskunde. Na een jaartje met veel plezier bewegingswetenschappen gestudeerd te hebben, werd ik dan gelukkig toch voor geneeskunde toegelaten. Gelijk bij de introweek voelde ik me al helemaal thuis. Elke  week waren er wel activiteiten waar ik met vrienden naartoe ging. Na een half jaar werd ik actief lid en begon ik bij de MFVU-band: ‘Flu Fighters’. Vanaf dat moment merkte ik hoe leuk het was om actief lid te zijn en hoe hecht de MFVU familie is. Ik besloot er nog een schepje bovenop te doen en mentor te worden voor de introductieweek. Ik was niet meer weg te slaan bij de MFVU en vooral niet uit de ledenkamer, waar ik tussen practica en studiegroepen door altijd gezelligheid kon vinden.

Na een jaar voelde ik toch dat er iets miste. De studie ging mij redelijk gemakkelijk af en ik wou toch wat meer voor de vereniging terugdoen, aangezien de MFVU al zo veel voor mij had betekend. Ik besloot daarom een grote uitdaging aan te gaan en me aan te melden voor het bestuur. Bij het moment van de bestuur bekendmaking kon mijn geluk niet op en ik heb er tot nu toe ook nooit spijt van gehad.

Ik heb er onwijs veel zin in om samen met jullie en mijn lieve bestuursgenoten er een heel leuk jaar van te maken. Kom vooral een keertje langs in de MFVU-kamer voor een praatje, kopje koffie of een potje FIFA. Hopelijk tot dan!

Veel liefs,

Jordy van Worcum
h.t. Penningmeester der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?