Onderwijscontactpersoon

Lieve, lieve lezers,

Het is dan eindelijk zover! In de afgelopen drie maanden ben ik samen met mijn acht bestuursgenootjes helemaal klaargestoomd voor het aankomende jaar. De wissel-ALV is geweest en vandaag is het dan toch echt begonnen en mag ik me vol trots de onderwijscontactpersoon van het 68e bestuur der MFVU noemen. 

En dan eerst kort iets over mijzelf. Ik ben Zahra, geboren op 25 juli 2000 en dus de enige echte millenniumbaby van ons bestuur. Ik ben opgegroeid in Amersfoort waar ik woonde met mijn ouders en broertje van twaalf. Als ik niet op school zat, tenniste ik, speelde ik SIMS of sprak ik af met mijn vriendinnen, wat vaak resulteerde in kletsen tot diep in de nacht of spontaan uit eten gaan. Als jullie mij al een beetje kennen weten jullie dat kiezen niet mijn sterkste kant is. Dus toen het eindexamen eraan kwam en ik een studie moest gaan kiezen struinde ik alle opendagen af. Na lang wikken en wegen besloot ik één dag voor de deadline mij aan te melden voor de studie Geneeskunde aan de VU. Een van de beste keuzes tot nu toe!

Als onzeker meisje kwam ik de introductieweek binnen, waar ik mijn eerste kennismaking had met de MFVU. Het enthousiasme en de oprechte interesse van de mentoren zorgde ervoor dat ik mij hier al snel op mijn plek voelde. Ik genoot volop van de introductieweek en alle leuke activiteiten en werd stiekem al een beetje verliefd op de MFVU. Na de introductieweek besloot ik dan ook te solliciteren voor de barcommissie, waar ik superveel mensen heb leren kennen. Daarnaast genoot ik van alle borrels en mijn eigen taakje als penningmeester binnen de commissie. Ik had inmiddels helemaal mijn plekje gevonden bij de MFVU, maar wilde graag nog meer toevoegen en besloot in november ook nog voor een andere commissie te solliciteren, hierdoor kwam ik bij de reiscommissie. Toen ik ook nog mentor werd voor de introductieweek, begon het steeds meer te kriebelen. Commissies zijn erg leuk, maar ik wilde meer en een bestuur bij de MFVU zou hier perfect voor zijn.  Na de introductieweek wist ik het zeker, dit is wat ik wilde: met zeven anderen een fantastisch jaar vol gala’s, activiteiten, meerdere reisjes en vergaderingen beleven.

Als onderwijscontactpersoon binnen dit bestuur onderhoud ik het contact met de andere facultaire studentenorganisaties en de opleiding. Ik denk actief mee met het onderwijs en neem deel aan verschillende projecten. Ik organiseer daarnaast meerdere onderwijs gerelateerde activiteiten zoals de Witte Jas Ceremonie en de Facultaire introductiedag. Als laatste begeleid ik vier prachtige commissies: de Witte Jas Ceremoniecommissie, de Focus commissie, de Zeilweekendcommissie en de EducaCie.

De MFVU is een vereniging die voor mij bekend staat als open, gezellig en waar je altijd bij terecht kunt voor zowel vragen als een luisterend oor. Ik hoop dat dit jaar dat niet anders zal zijn, dus ik zeg het nu alvast: Kom lekker langs in de MFVU-kamer, ik ben altijd in voor een kop thee en een gezellig praatje. Je kan mij natuurlijk ook altijd aanspreken over al je vragen over tentamens, practica en andere onderwijsgerelateerde zaken, of mailen naar onderwijscontactpersoon@mfvu.nl .

Heel veel liefs,

Zahra Verwer
h.t. onderwijscontactpersoon der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?