Penningmeester

Lieve lezer,

Mijn naam is Bastian Tamminga en ik ben de penningmeester van het 68e bestuur der MFVU. Ik ben een 21 jaar oude jongeman die opgegroeid is in het mooie stadje Weesp. Ik heb jarenlang gevoetbald, nu fitness ik vooral. Ik ben altijd te porren voor gezelligheid, zo houd ik op zijn tijd dan ook ontzettend van een feestje en een (speciaal)biertje. Ook heb ik altijd al een liefde gehad voor goed eten en geniet hier dan ook ontzettend van, dit zal wel iets te maken hebben met mijn half-Franse achtergrond. Met deze voorliefde heb ik jarenlang gewerkt in de horeca. Zo heb ik als ober gewerkt in een geweldig pizzarestaurant en ben ik een tijd lang kelner geweest in het Holland Casino op het Leidseplein. Hier ben ik, voor nu, mee gestopt om mij te kunnen focussen op mijn bestuursjaar, de studie en hier en daar nog wat tijd over te hebben om leuke dingen te doen.

Ik ben ooit aan de Vrije Universiteit begonnen met de bachelor Biomedische Wetenschappen, dit nadat ik helaas niet door de selectie heen was gekomen voor Geneeskunde in Utrecht. Ik genoot ontzettend van deze studie en het begin van mijn studentenleven. Toch merkte ik tijdens het eerste jaar dat deze studie het voor mij nog niet helemaal was. Ondertussen had ik mijn oude vertrouwde Weesp al verruild voor Uilenstede, ik voelde mij hier en op de VU ontzettend thuis. Dit was voor mij dan ook de reden mij aan te melden voor de bachelor Geneeskunde aan het VU medisch centrum.

Daar zat ik dan opeens een paar maanden later: in de collegebanken van het ziekenhuis. Helaas had ik niet meegedaan aan de introductie week, toch voelde ik meteen dat ik hier op de goede plek zat. Ik kwam aan het begin van het jaar in aanraking met de MFVU en ging naar steeds meer activiteiten. In februari besloot ik mij dan ook aan te melden voor een commissie en ben ik aangenomen bij de Educatiecommissie. Ik had het ontzettend naar mijn zin bij de MFVU, maar wilde hier eigenlijk nog meer uit halen. Ook wist ik al erg lang dat ik naast mijn studie graag een tweede grote uitdaging wilde hebben. Voor mij was solliciteren om bestuur te worden dan ook de enige logische keuze.

Mijn taken als penningmeester bestaan vooral uit het bijhouden van de financiën van de vereniging. Dit houdt in dat ik onder anderen de financiële boekhouding doe, ervoor zorg dat alle bonnetjes en facturen betaald worden en er belastingaangifte gedaan wordt. Ook heb ik contact met de penningmeesters van alle commissies, waar ik ontzettend veel plezier uit haal. Los daarvan begeleid ik dit jaar de geweldige Sportcommissie.

Dit jaar ben ik met mijn fantastische mede-bestuursleden niet alleen aan het vergaderen, werken en organiseren. Boven alles doen wij ons best er samen voor al onze leden, de vereniging en voor onszelf een prachtig jaar van te maken. Zo genieten wij van alle activiteiten die de MFVU te bieden heeft, feesten wij graag tot in de late uurtjes door en maken wij zoveel mogelijk plezier.

Mocht je vragen hebben over wat dan ook, zin hebben in een bakje koffie, het willen hebben over je favoriete speciaal biertje, kom je er niet uit met je Btw-aangifte, heb je vertaalhulp nodig van of naar het Frans: kom dan naar mij toe! Je kunt altijd met alles bij mij terecht, hopelijk tot dan!

Veel liefs,

Bastian Tamminga
h.t. penningmeester der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?