Secretaris Internus

Lieve lezer,

Na maanden te hebben rondgefladderd als een kanarie door de mf, mogen wij ons gele shirt dan eindelijk verruilen voor een zwart bestuursshirt. Dit jaar ben ik secretaris internus der MFVU, dus voor al je vragen over de vereniging kan je bij mij terecht. Ik hou erg van structuur, dingen op orde houden en het sturen van kaartjes, dus de functie secretaris internus is denk ik op mijn lijf geschreven.

Nu even wat over mijzelf. Ik ben geboren in Amsterdam, maar ben toen ik nog klein was samen met mijn ouders en broer verhuisd naar het rustige Woerden. Ik heb jaren geprobeerd mensen wijs te maken dat ik een echte Amsterdammer ben, maar eigenlijk ben ik gewoon opgegroeid tussen de kaas en koeien. Na mijn middelbare school heb ik een tussenjaar gedaan en heb ik een tijdje in Griekenland en Spanje gewoond en gewerkt. Ik was minstens één keer in de week zo rood als een tomaat omdat ik me weer was vergeten in te smeren en na dat jaar kon je me naar huis rollen door alle kilo’s feta en Spaanse chorizo. Ondanks dat heb ik echt een liefde ontwikkeld voor het Mediterraanse leven. Ik hou enorm van uitgebreid eten met familie en vrienden en zie mezelf in de toekomst wel in een warm en zonnig land wonen. Ik probeer net zo van het leven te genieten als de zuiderlingen, maar ben tegelijkertijd zo nuchter als een Hollander.

Een week nadat ik terugkwam uit Madrid begon ik aan de introweek bij de MFVU, waarvan ik vooral het weekend echt geweldig vond. Ik ging bij een roeivereniging en kon daardoor nog maar af en toe bij activiteiten van de MFVU zijn. Na mijn eerste jaar geneeskunde had ik het gevoel dat ik nog veel tijd over had naast mijn studie dus besloot ik te solliciteren voor een aantal commissies van de MFVU, waardoor ik uiteindelijk bij de almanakcommissie gekomen ben. Op die manier ben ik meer betrokken geraakt bij de MFVU en ben ik het bestuur in gerold, een beslissing waar ik tot nu toe nooit spijt van heb gehad. Ik vind het heel leuk om in zo’n korte tijd veel nieuwe mensen te leren kennen en kijk uit naar alle uitdagingen van die dit jaar gaan komen.

Wil je de leukste persoonlijkheidstestjes leren kennen, je nieuwste notitieboekje aan mij laten zien of kan jij mij een beetje extra Spaans leren? Kom dan gezellig een praatje maken in de ledenkamer of stuur voor vragen een mailtje naar info@mfvu.nl.

Dikke knuffel,

Rosa Vernooij
h.t. secretaris internus der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?