Sponsorcoördinator

Lieve lezers,

Na 3 mooie, maar ook spannende, maanden als kandidaatsbestuur breekt nu een nog spannendere tijd aan. Eindelijk kunnen wij ons het 68e bestuur van de MFVU noemen. Ik ben blij dat dat knalgele shirt eindelijk uit mag en ik deze mag verruilen voor onze nieuwe zwarte shirts. Toch is het wel jammer dat ze zwart zijn, ik had ze liever zilver met glitters gezien; maarja je kan niet alles hebben. Gelukkig voor jullie mag ik dit soort beslissingen niet in mijn eentje maken, anders was de MFVU-kamer niet groen maar roze met zilveren glitters.

Dan eventjes kort wat over mijzelf. Ik ben Anna de Boer en ik ben geboren in Amsterdam, ja echt waar!?, en opgegroeid in Eindhoven. Niet echt een Brabander in hart en nieren dus maar toch wel een klein beetje. Ik ben dan ook graag bij mijn lieve ouders en twee zusjes in Eindhoven. Een plekje waar ik lekker met mijn vrienden uit kan op stratum, carnaval kan vieren maar ook ongegeneerd op de bank kan liggen met een serie als gossip girl.

Na mijn schooltijd in Eindhoven besloot ik naar de grote stad te verhuizen. Ik woonde dan ook al voor de introductieweek op Uilenstede. Ik vond deze week geweldig en besloot mij meteen aan te melden voor de barcommissie (Barcie ‘vo). Een commissie waar ik het heel erg naar mijn zin heb gehad en waar ik heel erg veel van heb geleerd. Afgelopen introductieweek kreeg ik de kans om mentor te worden voor een groep 12 hele lieve kindjes. Waar mijn kriebels voor het bestuur al voor deze week begonnen wist ik het na de introductieweek zeker; ik wilde in het bestuur van 2019!

Aankomend jaar zal ik mijzelf vol verve gaan storten op het sponsorcoördinatorschap. Als sponsorcoördinator zal ik het contact onderhouden met de huidige sponsoren van de vereniging maar zal ik ook op zoek gaan naar nieuwe samenwerkingen. Ik zal mijn creativiteit gebruiken om het beste uit deze relaties te halen. Hiernaast zal ik aankomend jaar ook drie inspirerende maar bovenal hele gezellige commissies begeleiden; namelijk de Introductiecommissie, de Carrièreavondcommissie en de CAC!

Heb je nu nog een dringende vraag of wil je gewoon gezellig wat tijd wegkletsen? Wil je een kopje koffie met me drinken, met me lachen of huilen? Of is een knuffel alles wat je wilt? Spreek me dan vooral een keertje aan of stuur een mailtje naar sponsorcoördinator@mfvu.nl!

Kusjes en knuffels,

Anna de Boer
h.t. sponsorcoördinator der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?