Vicevoorzitter

Lieve lieve lezer,

Het is eindelijk zo ver, ik mag mezelf nu echt vicevoorzitter der MFVU noemen. Na lange tijd in mijn knal gele shirt rond gelopen te hebben, was het eindelijk tijd voor de wissel. Ik kon niet wachten tot ik eindelijk in mijn functie mocht treden en samen met de rest van het bestuur dit geweldige avontuur aan te gaan.

Dan is het nu tijd om wat meer over mezelf te vertellen. Mijn naam is Linde Derksen, 19 jaar oud en ik zit nu in het tweede jaar van geneeskunde. Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven, maar voor de studie ben ik twee jaar geleden naar Amsterdam verhuisd. Ik ben opgegroeid met twee ouders als arts en één van mijn zussen studeert ook geneeskunde. Het kon dan ook niet anders dan dat ik ook deze kant op wilde. Al gauw merkte ik, dat ze studie heel goed bij mij past en ik niet kan wachten tot de coschappen. 

Toen ik voor het eerst bij de MFVU kwam in de introductieweek, voelde ik mij meteen thuis. Het kon dan ook niet anders dan dat ik gelijk in mijn eerste jaar me aanmeldde voor de introductiecommissie. Als aller eerste eerstejaars in deze commissie komen was een grote uitdaging, maar ik had dit niet willen missen. Het was enorm leerzaam en ik leerde ontzettend veel mensen kennen binnen de MFVU. Na de introductiecommissie wilde ik graag actief lid blijven en daarom solliciteerde ik voor de ReisCie. Ik heb ontzettend genoten van de grote reis en ben dan ook blij dat ik aan komend jaar de bestuurscontact persoon van de ReisCie zal zijn. Naast de ReisCie, zal ik nog twee andere super leuke commissie begeleiden; Ouderdagcommissie en de InVUus.

Ik hou er van om mezelf in het diepen te gooien en alle uitdagingen aan te gaan. En wat is een grotere uitdaging dan in het bestuur gaan van de MFVU? Ik hoop ontzettend veel te leren het aankomende jaar en volop te genieten van alles! In mijn functie kan ik mijn creativiteit lekker gaan uiten en het met trots presenteren op het internet.

Naast creatief bezig zijn, hou ik veel van hard werken, kletsen, sporten, dansen, spelletjes spelen en vooral heel veel lachen. Heb je een even een positieve boost nodig, wil je je hart luchten, een spelletje spelen of samen lekker dansen in de MFVU-kamer? Zoek mij dan vooral op, want je mag me voor alles aanspreken! Ook kan je altijd mailen naar vicevoorzitter@mfvu.nl voor al je vragen.

Liefs,

Linde Derksen
h.t. vicevoorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?