Voorzitter

Lieve lezer,

Hierboven zie je mij, Olof, 2e jaars student uit Amstelveen. Dit jaar mag ik de taak van voorzitter der MFVU op me nemen. Wat ga ik dan precies doen? Nou, samengevat ongeveer het volgende: ik ondersteun de rest van mijn bestuur in hun taken en functioneren, leidt de vergaderingen, zorg dat de samenwerking goed verloopt en af en toe zal je me ook nog een kleine speech horen geven (als je ongeluk hebt). Ook houd ik overzicht over wat er allemaal in de vereniging speelt en houd ik contact met het ziekenhuis en de opleiding hierover. Als laatste ben ik ook nog bestuurscontactpersoon van 2 prachtige commissies, de AcCie en de Congrescommissie.

Zelf ontmoette ik de MFVU net als de meesten in de introductieweek. Samen met een geweldig groepje leerde ik geneeskunde, Amsterdam maar vooral de vereniging kennen. Veel was er niet nodig om mij over te halen actief te worden, want hoe meer het slaaptekort opstapelde die week hoe enthousiaster ik bleek te worden. Na een halfjaar belandde ik in de Barcommissie, om elke woensdag glazen genot te serveren aan onze trouwe borrelaars. Bijna elke activiteit van de MFVU wilde ik bij zijn, waardoor ik heel veel verschillende mensen heb leren kennen en heel veel dingen heb gedaan die ik nooit buiten de MFVU had ondernomen.

Ondertussen kwam bij mij de aandrang op om de introductieweek opnieuw te beleven, maar dit keer vanuit een ander oogpunt. Ik solliciteerde voor mentor en mocht in de zomervakantie een groep eigen kids begeleiden in een net zo leuke week als ik zelf ooit had ervaren. Toch was de MFVU-honger nog niet gestild. Ik meldde me aan voor MFVU-bestuur na de zomervakantie en kreeg na 2 sollicitatierondes te horen dat de eer aan mij besteed was om bestuur te worden.

Nu je dit leest is het dan zo ver, dat dit stukje op de site mag en ik dus officieel als bestuur ben ingeslagen. Dit jaar wordt voor mij enorm genieten en hopelijk met jou, de lezer, erbij. Ik ga me keihard inzetten om de MFVU voor iedereen net zo gezellig te maken als ik het tot nu toe heb ervaren.

Klop bij me aan om over echt van alles te praten, als je iets wilt weten over de vereniging, je wil praten over roeien (mooi), na de borrel zin hebt om de stad in te gaan, je een schattig dierenfilmpje hebt of voor een discussie over je favoriete drank, dan laat ik je weten waarom dat Fristi moet zijn.

Hopelijk nog tot vaak volgend jaar!

Liefs,

Olof Sigling
h.t. voorzitter der MFVU  

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?