Winkelcoördinator

Dag lieve lezer,

Sommige van jullie kennen mij misschien al, anderen misschien nog niet. Daarom zal ik mijzelf even voorstellen: mijn naam is Jet Bos en ik ben op 27 november 1999 geboren te Amsterdam. Hier heb ik mijn gehele leven, pendelend tussen mijn vader in Bos en Lommer en moeder in oud-West, met heel veel plezier doorgebracht. Ik heb een zestienjarig broertje thuiswonen en heb sinds zeven jaar ook een half-broertje. Ondanks dat ik van plan was nog een jaar thuis te wonen, ben ik toch vrijwel direct op kamers gaan wonen. Laat me je dit zeggen: een van de beste beslissingen ooit!

Omdat ik een maand aan het Interrailen was door Zuid-Europa heb ik enkel de twee laatste dagen van de introductieweek mee kunnen pakken, iets waar ik achteraf wel een beetje van baal. Ik was daarom in het begin van mijn eerste jaar niet erg actief binnen de MFVU en kende dus ook niet veel mensen. Ik werd echter wel meteen toegelaten tot de Reiscommissie waar ik op de Grote Reis naar Malta 50 mensen leerde kennen en ondergedompeld werd in een warm MFVU-bad. Na die week was ik getransformeerd van een timide rupsje tot de prachtige, MFVU-loving vlinder die ik nu ben.

Tijdens mijn eerste jaar groeide mijn interesse voor het bestuur alsmaar. Ik zag hoe leuk ze het hadden met elkaar en met de leden, hoe ze van hot naar her renden op activiteiten en hoe hard ze werkten om de vereniging draaiende te houden. Na in mijn tweede jaar de bestuursinformatieavonden bezocht te hebben, wist ik het zeker: ik wilde deel uitmaken van het nieuwe bestuur! En dat is gelukt! Vanaf 27 oktober 2018 mocht ik mij samen met mijn lieve bestuursgenootjes in een knalgeel shirt presenteren als het nieuwe kandidaatsbestuur.

Op 17 januari 2019 zijn wij officieel gewisseld en vanaf dat moment heb ik mij de winkelcoördinator van het 68e bestuur der MFVU mogen noemen. Als winkelcoördinator heb ik de hoofdverantwoordelijkheid over de MFVU-Boekwinkel in de kelder van de Medische Faculteit. Dit houdt in dat ik alle financiële zaken bijhoudt, de promotie verzorg, gesprekken aanga met sponsoren en leveranciers en daarnaast ook leiding heb over de fantastische Winkelcommissie.

Naast deze functiespecifieke taken mag ik mij nu ook bestuurscontactpersoon van de Galacommissie, Toneelgroepcommissie en Kascommissie noemen.

Mocht je ooit zin hebben om te kletsen over van alles en nogwat, te zeiken op van alles en nogwat, een ster te worden in het maken van vreemde geluiden, je hart te luchten of juist heel hard te lachen, spreek mij dan gerust een keer aan als je me ziet! Voor andere vragen mag je mij natuurlijk ook altijd een mailtje sturen via winkelcoordinator@mfvu.nl

Heel veel liefs,

Jet Bos
h.t. winkelcoördinator der MFVU
 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?