Secretaris Externus

Lars de Groot

Lieve lezer,

Eindelijk is het zo ver, daar gaan we met z’n achten! Na drie maanden rond gelopen te hebben in onze felgroene shirts zijn we helemaal klaargestoomd voor aankomend jaar. Ik kon niet wachten op de wissel en ga dan ook met veel enthousiasme en goeie moed aan de slag!

Mijn naam is Lars de Groot, een 20 jaar jonge sociale vlinder geboren en getogen in Amstelveen. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in het tweede jaar van geneeskunde. Ik wist al van jongs af aan dat ik werk wilde doen waar ik gelukkig van zou worden. Omdat ik altijd blij werd van doktertje spelen, ben ik geneeskunde gaan doen. Dus daar ging ik, als eerste uit mijn nabije familie, op de fiets naar de universiteit. Al snel merkte ik dat ik op mijn plek zat op de studie, ik had het helemaal naar mijn zin.

Tijdens de introductieweek leerde ik de MFVU kennen. Ik voelde mij meteen thuis door de open en vrije sfeer, iedereen kan hier lekker zijn wie die wil zijn! Voor ik het wist was ik actief lid: ik ging in de Cultuurcommissie en de Café Avond Commissie en heb ook meegedaan als mentor aan de introductieweek. Ik heb onwijs veel gelachen en nieuwe mensen leren kennen. De vereniging heeft een plekje in mijn hart veroverd en als kers op de taart ben ik bestuurslid van de MFVU geworden!

Als secretaris externus ga ik veel contact hebben met onze zusjes (de andere geneeskundeverenigingen in Nederland) en onze broertjes (de studieverenigingen aan de VU)! Ik heb ook enkele secretariële taken waaronder het overzien van ons MFVU-archief samen met Leanne. Hiernaast heb ik ook de ruimte om projecten op te pakken van en voor de vereniging, dus vervelen ga ik mij zeker niet dit jaar! Zeker omdat ik ook nog eens vier onwijs mooie commissies begeleid: de Almanakcommissie, DOCS, de Feestcommissie en de Galacommissie.

Stel je bent toe aan gezelligheid, positieve energie of een goed gesprek, dan zou ik het meer dan leuk vinden om je hierbij te helpen. Je kan mij altijd aanspreken voor alles, niks is mij te gek! En als ik er even niet ben, dan kan je mij altijd appen of een mailtje sturen naar secretarisexternus@mfvu.nl.

Dikke knuf,

Lars de Groot
h.t. secretaris externus der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?