Secretaris Internus

Leanne van Zanden

Liever lezer,

Na drie maandjes te hebben rondgewandeld in een appeltjesgroen T-shirt, mag ik mij nu eindelijk secretaris internus van het 69e bestuur der MFVU noemen. De afgelopen drie maanden ben ik helemaal klaargestoomd voor aankomend jaar en ik heb onwijs veel zin dit jaar te beleven met mijn zeven bestuursgenoten.

Ik zal mezelf nog even kort voorstellen. Ik ben Leanne, ik ben op dit moment 19 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van geneeskunde. Oorspronkelijk kom ik uit Almere, maar ik woon nu op Uilenstede met ontzettend leuke huisgenoten. Ik houd heel erg van zwemmen, ik heb eigenlijk mijn hele leven gezwommen en doe nu ongeveer 10 jaar aan synchroonzwemmen. Verder vind ik het echt heel gezellig om met vriendinnetjes uiteten te gaan of lekker drankjes te doen.

Ik ben eigenlijk al tijdens mijn eigen introweek de MFVU ingerold. Ik vond de introweek echt fantastisch. Alle mentoren, het bestuur en de introductiecommissie waren super enthousiast en ontzettend lief. Ik voelde mij meteen helemaal thuis bij de MFVU. Na de introweek was ik dan ook bij bijna alle activiteiten te vinden. Na een halfjaar werd ik lid van de reis- en barcommissie. Ik mocht elke week de lekkerste biertjes tappen en afgelopen jaar de leukste reisjes organiseren. Toch vond ik het niet genoeg en besloot ik samen met een vriendin te solliciteren voor het mentorschap. Samen hebben wij afgelopen introweek 12 lieve eerstejaars kennis mogen laten maken met de MFVU, de universiteit en natuurlijk de prachtige stad Amsterdam. Ik had weer een fantastische week en begon toen toch steeds meer te twijfelen of ik ook zou gaan solliciteren voor het bestuur. Om er nog een schepje bovenop te doen heb ik uiteindelijk toch gesolliciteerd en maak ik nu deel uit van het 69e bestuur der MFVU. Alles wat ik nu al meemaak is echt onwijs leuk en geeft zoveel energie, ik kijk heel erg uit naar aankomend jaar!

Als secretaris internus beheer ik het algemene mailadres, mag ik naar alle actieve leden een verjaardagskaartje sturen en weet ik samen met mijn mede secretaris het beste wat er allemaal in het archief ligt. Daarnaast ben ik heel erg geordend, dus het maken van de notulen is dan ook op mijn lijf geschreven. Verder ben ik bestuurscontactpersoon van vier fantastische commissies. Ik zal de barcommissie, introductiecommissie, ouderdagcommissie en zeilweekendcommissie begeleiden dit jaar.

Ik vind het heel erg leuk om samen gezellig een praatje te maken met een kopje thee/koffie, veel te enthousiast te dansen op alle leuke feestjes of te genieten van kinder bueno’s. Zoek me dus zeker eens op in de MFVU-kamer!
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar info@mfvu.nl.

Dikke knuffel,

Leanne van Zanden
h.t. secretaris internus der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?