Sponsorcoördinator

Katja Braber

Lieve lezer,

Mijn naam is Katja Braber en ik zal aankomend jaar de functie sponsorcoördinator mogen vervullen binnen het 69e bestuur der MFVU. Het begon allemaal in oktober 2019, toen ik met mijn zeven appeltjes te horen kreeg dat wij het 69e kandidaatsbestuur waren. Dit werd gevolgd met drie maanden vol te gekke activiteiten en ervaringen, die ons een voorproefje gaven van het bijzondere jaar wat ons te wachten zal staan.

Om verder wat over mezelf te vertellen, zal ik helemaal teruggaan naar het begin. Op 21 juni 2000 werd ik geboren in Hilversum, waar ik nu ook nog steeds woon met mijn ouders en drie broertjes. De problemen die het openbare vervoer soms veroorzaakt, ken ik dan ook maar al te goed. Na mijn middelbare school afgerond te hebben, ben ik meteen doorgegaan naar de universiteit om eindelijk te beginnen aan het studerende leven. Qua universiteit ben ik in mijn vaders voetsporen getreden, maar wat betreft studie totaal niet. Welke geograaf heeft nou een dochter die geneeskunde gaat studeren en niet zijn aardrijkskundige passies deelt?

Nu wat meer naar het heden, de MFVU. Na een maand lang vieren dat mijn middelbareschooltijd erop zat, stond ik daar op de campus, de eerste dag van de introductieweek. Gedurende deze week voelde ik me meteen thuis binnen de vereniging en wilde ik hier deel van uit maken. Ik heb toen ook zodra het kon, gesolliciteerd voor een commissie, de feestcommissie, waar ik een volle anderhalf jaar van heb mogen genieten en de nodige ervaring heb opgedaan.

Aankomend jaar zal ik mij vol enthousiasme gaan storten op mijn functie. Hierin mag ik al het contact onderhouden met onze partners en de zoektocht voortzetten naar nieuwe samenwerkingen. Ik ga hier vol goede moed in en zal mijn uiterste best doen om hier het beste uit te halen en de mooiste nieuwe ervaringen op te doen. Hiernaast mag ik aankomend jaar ook drie prachtige commissies begeleiden, namelijk de Carrièreavondcommissie, de Toneelgroep Geneeskunde en de Introductiecommissie!

Heb je aankomend jaar ooit zin om even lekker de tijd weg te kletsen, ben je op zoek naar een goed gesprek, wil je even zeiken op van alles en nogwat of wil je even iets kwijt, spreek me dan vooral een keertje aan als je me ziet! Daarnaast mag je me ook altijd een mailtje sturen via sponsorcoordinator@mfvu.nl.

Heel veel liefs,

Katja Braber
h.t. sponsorcoördinator der MFVU
 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?