Vicevoorzitter

Isa van der Schaaf

Lieve lezer,

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen: Ik ben Isa en ik mag dit jaar de rol van vicevoorzitter vervullen in het 69e bestuur der MFVU. Ik ben 20 jaar en ik ben opgegroeid in Haarlem, maar ik woon nu in mijn droompaleisje in Amsterdam vlakbij het Hoofddorpplein waar ik met volle teugen van de stad en het studentenleven geniet. Ik houd ervan om de stad te verkennen en gezellig drankjes te doen met vrienden. Ook vind ik het leuk om te fotograferen, de IJhallen af te struinen en te reizen. Daarnaast probeer ik ook nog af en toe een balletje te trappen op het voetbalveld en ben ik altijd in voor een feestje!

Ik kwam voor het eerst in contact met de MFVU door de introductieweek en sinds deze fantastische week ben ik helemaal verliefd op de MFVU. Ik was op bijna elke activiteit aanwezig en vanaf februari mocht ik mijn steentje bijdragen in twee commissies, namelijk de Focus en de BarCie. Ik legde met veel plezier CAC’s, congressen, borrels en reisjes vast met de MFVU-camera in mijn hand. Daarnaast tapte ik enthousiast biertjes op de borrels en hielp ik mee met de promo en het organiseren van de themaborrels. Ik genoot hier met volle teugen van en wilde die geweldige introweek nog wel een keer beleven, dus solliciteerde ik voor mentor. De tijd die ik beleefde bij de MFVU vond ik fantastisch en ik werd alleen maar meer enthousiast over de MFVU en haar leuke mensen! Al tijdens mijn eigen introweek was het bestuur mij opgevallen, iets wat me heel gaaf leek om te doen. Dus onder het motto “Niet geschoten, is altijd mis” besloot ik te solliciteren voor het 69e bestuur der MFVU.

En nu ben ik hier, als 69e bestuur der MFVU! We zijn in onze KB-tijd veranderd van acht rondrennende appeltjes tot acht rond paraderende bestuursleden in bestuurspak. Ik heb de eer om de vicevoorzitter van dit mooie bestuur te mogen zijn! Als vicevoorzitter van de MFVU ben ik verantwoordelijk voor de promotie, de website en de sociale media. Elke maand schrijf ik de nieuwsbrief, maak ik de maandagenda en de lid-van-de-maandposter. Daarnaast ondersteun ik de voorzitter binnen het bestuur en onderhoud ik het contact met de faculteit wat betreft de faciliteiten. Ook zal ik dit jaar de prachtige commissies InVUus, ReisCie en SportCie begeleiden waar ik onwijs naar uit kijk!

Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en ik hoop jij ook! Je bent altijd welkom in de MFVU-kamer voor een lekker kopje koffie of thee, een gezellig praatje, om samen lekker een dansje te doen, voor een goed gesprek of een dikke knuffel! Je kan me altijd aanspreken en alles aan me vragen! Mocht ik niet rondlopen op de uni, dan kan je me ook een mailtje sturen via: vicevoorzitter@mfvu.nl.

Ik hoop je te zien en op een ontzettend mooi jaar!

Heel veel liefs,
Isa
h.t. vicevoorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?