Voorzitter

Bloeme Eliasberg

Lieve lezer,

Mijn naam is Bloeme en ik ben momenteel 3e jaars geneeskundestudent. Ik prijs mezelf zeer gelukkig dat ik me dit jaar de voorzitter van de MFVU mag noemen. De reis die hier naartoe heeft geleid begon in het mooie Utrecht, de stad (of stadsie) waar ik met plezier opgegroeid ben. Ik ben een echt stadsmens, dus toen ik besloot om geneeskunde te gaan studeren wist ik al meteen dat ik in een stad wilde studeren die groter was dan Utrecht. Zo kwam ik in Amsterdam terecht, op de universiteit waar mijn moeder had gestudeerd ('ons VU' noemde zij het altijd) en die mij trok door de fijne en open sfeer.

Ik kwam van de middelbare school met mijn beste vriendinnetje dat ook geneeskunde ging studeren, maar voelde mij gelukkig ook gelijk thuis in het introgroepje dat mij toegewezen werd. Ik had echt een fantastische introductieweek en werd gelijk helemaal MFVU-enthousiast. Ik wilde graag dat ik mij thuis zou voelen in de MFVU-kamer dus ik besloot in de barcommissie te gaan. Hier heb ik twee heerlijke jaren elke week een borrel mogen organiseren. Door mentor te zijn in de introductieweek en vervolgens in de introductiecommissie te gaan werd mijn liefde voor de MFVU steeds groter en groter. Dat, naast het feit dat ik dingen organiseren heel erg leuk vind, was een van mijn voornamelijkste motivaties om mij aan te melden voor het bestuur.

Mijn functie gaat voornamelijk over het ondersteunen van al mijn lieve lieve bestuursgenootjes. Verder, om het kort samen te vatten, houd ik het overzicht over de hele vereniging en behoud ik het contact met het ziekenhuis en de opleiding over de vereniging. Ik leid ook de vergaderingen en geef het maandelijkse collegepraatje (zwaai vooral naar me!). Ten slotte ben ik de bestuurscontactpersoon van de Café avond commissie (CAC) en de Cultuurcommissie.

Als je vragen hebt over de vereniging en je weet niet bij wie je terecht kan, kom vooral naar me toe! Ik zal je vraag proberen te beantwoorden of je doorsturen naar de juiste persoon. Ook voor vragen over hele andere dingen, opmerkingen, grapjes, leuke anekdotes en gezelligheid kan je altijd naar me toekomen.

Liefs,
Bloeme
h.t. voorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?