Winkelcoördinator

Vincent Sitvast

Lieve lezers,

Geen hamerslag klonk zo fijn als de hamerslag die ons op 16 januari installeerde als het 69e bestuur der MFVU. Wat had ik uitgekeken naar dat moment! Daar waar wij drie maanden eerder nog met onze groene T-shirts als letterlijke ‘groentjes’ begonnen, zijn wij inmiddels klaargestoomd voor het aankomende jaar! En na alle geweldige dingen die wij in de periode als kandidaatsbestuur al hebben meegemaakt, weet ik zeker dat wij met zijn allen een prachtig jaar tegemoet gaan.

Laat ik starten met iets over mijzelf te vertellen. Mijn naam is Vincent Sitvast en ik ben geboren en getogen in Amstelveen. Al van jongs af aan kom ik vaak in Amsterdam en ben snel gaan houden van deze bruisende stad waar zoveel te beleven valt. De keuze om hier te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Ik vind het leuk om activiteiten te ondernemen met anderen en om daarbij nieuwe mensen te leren kennen.

Dat gezegd hebbende, kon het niet anders dan dat ik ontzettend zou gaan genieten van de introductieweek, waar ik samen met mijn introductiegroepje de universiteit en de stad nog beter zou leren kennen. Tijdens deze week ben ik ook voor het eerst in aanraking gekomen met de MFVU. Ik was direct enthousiast over de vele activiteiten die de vereniging organiseerde, zowel op educatief gebied, als op het gebied van gezelligheid.

Na een halfjaar activiteiten bij te wonen zonder in een commissie te zitten, besloot ik er voor een aantal te solliciteren. Het leek mij leuk om ook in aanraking te komen met studenten die minder vaak op activiteiten te vinden waren. Zo kwam ik terecht bij de winkelcommissie.

In het tweede studiejaar aangekomen, wist ik zeker dat ik graag meer wilde gaan doen binnen de MFVU en ik besloot te solliciteren voor een plaats binnen het bestuur, wat een geweldige keuze is geweest.

Ik mag mijzelf nu de 69e winkelcoördinator der MFVU noemen en neem daarmee, naast de algemene bestuurstaken, ook nog een volledige winkel onder mijn hoede met onder andere de beste boeken, instrumenten, kantoorartikelen, samenvattingen, onze eigen MFVU merchandise en een winkelcommissie die samen met mij de winkeldiensten draait. Ikzelf houd me verder bezig met het bijhouden van financiële zaken, de verhuizing van de boekwinkel en het contact leggen en onderhouden met leveranciers en andere partners.

Verder mag ik mij dit jaar bestuurscontactpersoon noemen van nog drie andere commissies. Dit zijn de Focus, de AcCie en de kascommissie.

Ik heb mezelf voorgenomen om aan het eind van het jaar een aantal geweldige dingen te hebben geleerd, zoals een liedje spelen op de gitaar, een perfecte imitatie doen van Donald Trump en fluiten. Denk jij mij hiermee te kunnen helpen? Heb je zelf ergens hulp bij nodig of zit je met een vraag? Spreek mij dan vooral aan als je me ziet!

Zie je mij niet? Dan kun je mij natuurlijk altijd een mailtje sturen via: winkelcoordinator@mfvu.nl.

Vincent Sitvast
h.t. winkelcoördinator der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?