Vicevoorzitter

Elise Zwaan

Lieve lezer,

Eindelijk is het zover en mag ik na een aantal maandjes rondgehuppeld te hebben in onze roze KB-shirts, dit jaar de rol van vicevoorzitter van de MFVU vervullen. 

Ik zal mezelf kort even voorstellen: Ik ben Elise, ik ben 20 jaar en ik ben opgegroeid in het kleine dorpje Leimuiden. Ik heb in Leiden mijn middelbare school diploma behaald en na de middelbare school ben ik gelijk begonnen in 2019 aan de studie Geneeskunde aan de VU. Het studentenleven en de gezelligheid op de universiteit bevielen heel goed, waardoor ik na een jaar studeren, ben gaan zoeken naar een kamer. Uiteindelijk, na een lange en lastige zoektocht heb ik samen met twee vriendinnen een paleisje weten te bemachtigen in de Baarsjes. Op dit moment geniet ik met volle teugen van de stad! Ik hou ervan om gezellig met vriendinnen te eten en wat drankjes te doen. Ook ben ik een echte reisliefhebber en sta al sinds kleins af aan elke winter een weekje in de sneeuw (en de laatste jaren ook vaak in de après-ski bar).

Mijn eerste contact met de vereniging was tijdens de introductieweek en wat heb ik genoten van die week. Ik was dan ook heel blij dat ik vanaf februari mijn steentje mocht bijdragen in de ReisCie. Toen in oktober de bestuursinformatieavonden waren, begon ik steeds meer te twijfelen of bestuur niet wat voor mij zou zijn. Na een paar dagen wist ik het echt zeker; ik wil een bestuursjaar doen.

En dat is gelukt! Het is zover, ik ben echt de vicevoorzitter in het 70e bestuur der MFVU. Als vicevoorzitter van de MFVU ben ik verantwoordelijk voor de promotie, de website en de sociale media. Ik schrijf elke maand de nieuwsbrief en ik maak de maandagenda en de lid-van-de-maandposter. Daarnaast ondersteun ik mijn lieve voorzitter binnen het bestuur en onderhoud ik het contact met de faculteit wat betreft de faciliteiten. Ik heb naast mijn taken de eer om vier prachtige commissies te begeleiden, namelijk de InVUus, SportCie, Gala en D.O.C.S. Ik kijk er enorm naar uit om deze commissies te begeleiden dit jaar!

Ik hoop er dit jaar een onvergetelijk lustrumjaar van te maken met mijn zeven lieve bestuursgenootjes. Je kunt me altijd aanspreken voor wat advies, een drankje of gewoon een gezellig praatje. Mocht ik nou niet rondhuppelen in de faculteit, dan kun je me altijd mailen via: vicevoorzitter@mfvu.nl.

Ik hoop je vaak te zien!

Heel veel liefs,

Elise Zwaan
h.t. vicevoorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?