Commissaris extern

Lieve lezer,

Eindelijk is het zover! Na een aantal ontzettend leuke en leerzame maanden als kandidaatsbestuur, mag ik mijzelf commissaris extern en vice-voorzitter van het 71e bestuur der MFVU noemen. Een grote eer.

Ik zal mezelf even kort voorstellen: Mijn naam is Isabel Strohm, ik ben 20 jaar en kom oorspronkelijk uit Apeldoorn. In 2019 ben ik verhuisd naar het prachtige Uilenstede en begonnen met de studie geneeskunde aan de VU. Na een fantastische introweek besloot ik direct actief te worden bij de MFVU en zo kwam ik terecht in de Focus. 

Naast mijn studie was ik altijd lekker actief met van alles bezig. Ik was in de avonduren in het KTC te vinden om EHO te geven, ging in de vaccinatiestraat van de GGD werken en was daarnaast ook druk met allerlei gezellige avondjes met vrienden.

Doordat ik op veel verschillende activiteiten foto’s kwam maken, leerde ik super snel allerlei mensen binnen de MFVU kennen. Ik had het ontzettend naar mijn zin, vermaakte me op alle activiteiten, en was ook vaak op de heerlijke bank in de MFVU-kamer te vinden.

Na een jaar mocht ik nogmaals een introductieweek meemaken, maar dit keer als mentor. Samen met mijn mentormaatje nam ik 12 kindjes onder mijn hoede en hadden we samen een ontzettend leuke week. Ondanks dat het online was, was het toch nog erg geslaagd! Na de zomer ging er steeds meer open en konden we de nieuwe eerstejaars ook fysiek leren kennen. Ik had het nog steeds heel erg naar mijn zin bij de focus en werd na de zomer zelfs voorzitter, superleuk!

Mijn MFVU-liefde was nog lang niet op, want in januari mocht ik voorzitter zijn van de introductiecommissie. We organiseerden een mega leuke introductieweek en toen begon het toch wel een beetje te kriebelen: wilde ik misschien het MFVU bestuur in? Mijn laatste twijfels werden snel weggenomen, ik meldde me aan, en het lukte ook nog! Inmiddels alweer drie maanden geleden hoorde ik dat ik commissaris extern van het 71e bestuur zou worden.

Als commissaris extern zal ik komend jaar al het contact met de partners van de MFVU onderhouden. Daarnaast ga ik mijn best doen om nog meer mooie samenwerkingen te vinden! Verder ben ik dit jaar ook de vice-voorzitter. Dit houdt in dat ik mijn lieve voorzitter ondersteun en kan inspringen als dat nodig is. Ook ondersteun ik mijn bestuursgenootjes. Naast deze twee prachtige functies, mag ik ook nog twee fantastische commissies begeleiden, namelijk de carriereavondcommissie en de introductiecommissie.

Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en hoop dat ik jullie allemaal kan meenemen in mijn MFVU-enthousiasme. Spreek me vooral aan als je het leuk vindt om een keer een praatje te maken. Ik vind het ontzettend leuk om te luisteren naar jullie ideeen, nieuwe lievelingsliedjes, en fun facts, maar ook als je ergens tegenaan loopt of iets anders kwijt wil kan je ook altijd bij me terecht! Mocht je me niet kunnen vinden, stuur dan vooral een appje of mailtje naar commissarisextern@mfvu.nl

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Isabel Strohm

h.t. commissaris extern, tevens vice-voorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?