Commissaris promotie

Lieve lezer,

Eindelijk mag ik mezelf de commissaris promotie van het 71e bestuur der MFVU noemen! In oktober bij de bekendmaking startte voor mij dit hele avontuur. Toen kon je me nog zien flaneren in mijn fel blauwe KB-shirt, dat ik nu mag inruilen voor mijn bestuurspak.

Eerst zal ik mezelf natuurlijk even voorstellen. Ik ben Isa Scheulderman, 19 jaar en ik kom uit Monnickendam. Voor de mensen die nu denken ‘Huh waar ligt dat?’ Monnickendam is een kleine stad net 10 kilometer boven Amsterdam. Het is er heel leuk hoor, maar volgens sommige gaat de brug er rond 23:00 uur omhoog en kom je er daarna niet meer in. Zo klein is het. Hoe dan ook, ik woon er al 19 jaar met plezier, maar mocht je ergens een kamer hebben in Amsterdam let me know ;)

Al van kleins af aan wist ik dat ik geneeskunde wilde gaan studeren. Dus in 2020 heb ik mij met volle overtuiging, vol goede moed en veel enthousiasme aangemeld bij de VU en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Mijn opa was de enige in mijn familie die geneeskunde heeft gedaan, hij kon dan ook niet blijer zijn. Nu had hij eindelijk iemand waarmee hij al zijn medische kennis kon delen!!!

Maar waar begon dan mijn MFVU-leven? Dat begon allemaal tijdens de fantastische (online) introductieweek. In deze eerste week heb ik al meteen veel mensen leren kennen, waar ik nu nog steeds mee om ga. Mij kon je al gauw vinden bij de activiteiten, waar ik een beetje met hartjes ogen keek naar de mensen met de camera, die ook bij alle activiteiten aanwezig waren. Daar moest ik me maar eens wat meer in gaan verdiepen. En ja hoor, al snel had ik mijn keuze gemaakt, ik wilde bij Focus. Helaas was alles online, maar wat heb ik een mooie screenshots gemaakt vanaf m'n laptop op de activiteiten.

Afgelopen zomer heb ik me ook aangemeld als mentor in de introductieweek. Met mijn mentormaatje hadden we 12 lieve kindjes geadopteerd en een fantastische week gehad. Als klap op de vuurpijl mocht ik me na deze zomer ook nog de voorzitter van focus gaan noemen. Na deze introductieweek begon ik alleen wel te denken: ‘ik wil meer doen.’ Ik wil meer betekenen voor de MFVU en meer betrokken zijn. Dus ging ik naar de bestuursinformatieavond en ja hoor, dit was het. Dit was precies wat ik zocht. Daarom kan ik mijzelf nu de commissaris promotie van het 71e bestuur der MFVU noemen en ik heb er ongelofelijk veel zin in!!

Commissaris promotie is een nieuwe functie in de functieportefeuille, dus waar hou ik me nou precies mee bezig? Je kunt het vast al raden, met de promotie van de MFVU. Ook hou ik de Sociale media en de website up-to-date. Ik schrijf elke maand de nieuwsbrief en maak de maandagenda en de lid-van-de-maandposter. Daarbij hou ik ook nog contact met de faculteit wat betreft de faciliteiten. Daarnaast heb ik niet te vergeten ook vijf hele leuke commissies die ik mag begeleiden: D.O.C.S, gala, InVUus, almanak en SportCie.

Ik heb er super veel zin in om jullie allemaal stuk voor beter te leren kennen. Spreek me daarom ook vooral altijd aan voor een leuk praatje, een gezellig drankje of om een leuk spelletje te doen. Laten we er dan met zijn alle een geweldig jaar van maken!! :)

Kun je me nou toch een keertje niet vinden (wat gek is want ben er altijd, dus heb je niet goed gezocht) dan kun je me mailen op commissarispromotie@mfvu.nl

Ik hoop je heel vaak te zien/spreken!

Heel veel liefs,

Isa Scheulderman

H.t. commissaris promotie der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?