Commissaris winkel

Lieve lezer,

Mijn naam is Lotte Penning en ik mag komend jaar de rol van commissaris winkel in het 71e bestuur van de MFVU vervullen. Ik zal mezelf kort even voorstellen: ik ben 20 jaar en ik ben opgegroeid in Soest. Ik heb in Baarn mijn middelbare school diploma behaald en gelijk daarna ben ik begonnen aan de studie Geneeskunde aan de VU.

Mijn eerste contact met de vereniging was tijdens de online introductieweek en ondanks corona heb ik enorm van die week genoten. Ik was zo enthousiast en nieuwsgierig naar de MFVU dat ik me in september gelijk heb aangemeld voor de Sportcommissie. Samen met mijn commissiegenootjes heb ik meerdere activiteiten neergezet, zowel online als fysiek.

Toen ik na de zomer tijdens een van mijn dagelijkse bankhang sessies de prachtige bestuurs-banner zag hangen werd ik gelijk benieuwd. Ik besloot naar de tweede bestuurs informatieavond te gaan. Ik was snel verkocht toen ik die avond in de trein terug naar Soest zat dacht ik: ik ga mij aanmelden voor het 71e bestuur van de MFVU.

Binnen het bestuur mag ik de geweldige functie van commissaris winkel bekleden. Dit betekent dat ik naast alle algemene bestuurstaken verantwoordelijk ben voor de MFVU-boekwinkel. Ik zorg ervoor dat de MFVU-boekwinkel open kan gaan, dat we alle producten op voorraad hebben en draag de verantwoordelijkheid voor de boekenpakketten en starterspakketten. Daarnaast ben ik de bestuurscontactpersoon van de AcCie, Focus en natuurlijk de Winkelcommissie.

Ik zal veel te vinden zijn op de Medische Faculteit. Maak vooral een praatje met me in de MFVU-kamer of als je me tegenkomt. Kom ook zeker een potje Jenga spelen of als je een foto van m’n hond Bikkel wilt zien. Je mag natuurlijk ook altijd contact met me opnemen als je zit met vragen of als je nieuwe ideeën hebt voor de MFVU-boekwinkel. Dit kun je dan sturen naar commissariswinkel@mfvu.nl

heel veel liefs,

Lotte 

H.t. commissaris winkel der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?