Commissaris onderwijs

Hey lieve lezer,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mij als commissaris onderwijs van het 72ste bestuur der MFVU. Mijn naam is Larsa, Ik ben 21 jaar en woon in het mooie Amstelveen op mezelf in een studiootje. Dit is niet altijd zo geweest, voor ik begon aan geneeskunde woonde ik in de lichtstad ofwel Eindhoven. Ik begon in 2021 aan mijn studie geneeskunde en zal deze ook tijdens mijn bestuursjaar voortzetten. En dan denk je misschien: “kan je dat wel?”. Tja… dat moet nog blijken. Voor ik ambities had om in het bestuur te gaan ben ik voorzitter geweest van de feestcommissie en lid van de focus. Daarnaast was ik trotse intro ouder van groepje 19 in de introductieweek van 2022. Hier heb ik samen met mijn beste vriend een groep van 12 eerstejaars een week lang kennis mogen laten maken met Amsterdam, de Vrije Universiteit en natuurlijk de MFVU!

Binnen het 72ste bestuur zal ik de functie commissaris onderwijs vervullen en ga ik me dus bezighouden met een aantal verschillende zaken, als eerste organiseer ik verschillende onderwijs gerelateerde evenementen, denk daarbij aan de Witte Jassen Ceremonie, Speeddate de specialist en de Facultaire Introductie Dagen. Daarnaast zal ik het contact onderhouden met de docenten en mijzelf samen met hen inzetten om het onderwijs waar nodig te optimaliseren en aan te vullen.

Naast studeren en de MFVU hou ik enorm van schoonmaken en opruimen, en als ik tijd heb lees ik graag of kleur ik in kleurboeken. Maar waar je me écht gelukkig mee maakt is een goeie cappuccino. Dus heb je een keer zin om bij te kletsen, onder genot van een kop koffie en een kleurplaat, zoek me lekker op in de ledenkamer!

Als commissaris onderwijs ben ik natuurlijk ook super benieuwd naar al jullie vragen, ideeën, meningen of andere zaken rondom onderwijs. En daar wil ik heel graag meer over weten, in de ledenkamer, via de mail of in de ideeënbus. 

Hopelijk zie ik je snel!

Liefs Larsa,
h.t. commissaris onderwijs der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?