Lid van de maand

Het lid van de maand oktober is Eva. Wij willen Eva graag in het zonnetje zetten, omdat ze zich heel hard inzet voor de MFVU. De afgelopen maanden heeft zij enorm hard gewerkt om samen met de rest van de reiscommissie de grote reis te organiseren. Als voorzittter zorgt ze ervoor dat iedereen zijn/haar taken doet en houdt ze het overzicht over wat er nog geregeld moet worden.

Daarnaast is Eva een enorme kletskous en zorgt ze zeker voor veel gezelligheid in de commissie. Ze is altijd enthousiast over alles en daarom zijn wij ook enorm blij met jou in de reiscommissie.

Lieve Eva, de nacht van Brugge was al een enorm succes en daarom zijn wij alleen maar heel erg benieuwd naar de grote reis! Wij hebben er alle vertrouwen in dat het een geweldige week gaat worden. Wij kunnen niet wachten tot het zover is en we eindelijk na maanden hard werken van jou en de commissie op deze reis kunnen gaan naar Marrakech. Wij zijn super blij met jou als commissielid van deze commissie en hopen nog een tijd van jou te kunnen genieten!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?