Lid van de maand

Het lid van de maand september is Anna Sophie Olde Monnikhof. Wij willen graag Anna Sophie in het zonnetje zetten, omdat ze ongelofelijk hard heeft gewerkt! De afgelopen maanden was zij aan het schitteren in haar functie als secretaris in de introductiecommissie. Anna Sophie heeft ons haar organisatietalent meerdere keren laten zien in de introductieweek en daar willen wij haar voor bedanken! Daarnaast schitterde ze niet alleen in de introductiecommissie, maar ook in de almanakcommissie. Dit prachtige boekwerk is net naar de drukker gestuurd en zij heeft samen met de commissie keihard gewerkt om de deadline te halen!

Anna Sophie, je bent niet alleen een harde werker, maar ook nog eens een heel lief en gezellig persoon. Je komt de MFVU-kamer altijd binnen lopen met je prachtige glimlach en daar hopen wij nog lang van te kunnen genieten!

Lieve Anna Sophie, je hebt je ongelofelijk hard ingezet voor de vereniging en daar zijn wij jou heel erg dankbaar voor! Je hebt ons laten zien hoe goed je alles kan organiseren, multitasken en je bent ook nog eens creatief. Wij zijn super blij met jou als commissielid van deze twee commissies en hopen nog een tijd van jou te kunnen genieten!

Liefs,

Het 68e bestuur der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?