Lid van de maand

Het lid van de maand april is Maxime Broekstra! Deze duizendpoot werkt ontzettend hard en is een enorme aanwinst voor de MFVU. Met haar heerlijke humor en West-Friese nuchterheid weet ze altijd een lach op iedereens gezicht tevoorschijn te toveren.

Op het moment is ze actief in maar liefst twee commissies. Daarvoor heeft ze ook al hard gewerkt in de carrièreavondcommissie. Samen met de commissie heeft ze afgelopen november een hele inspirerende carrièreavond neergezet. Ook heeft ze als mentormama twaalf lieve kinderen opgevoed en door de introweek heen geloodst.

Nu is Maxime elke borrel te vinden in PubMed als vicevoorzitter van de BarCie en zet ze samen met de themaborrelcrew elke maand een spectaculaire themaborrel neer. Maxime heeft de kneepjes van het vicevoorzitterschap goed onder de knie, want ook in de introductiecommissie vervult ze deze rol. Ze pakt ontzettend veel taken op en biedt waar nodig een helpende hand binnen de commissie.

Lieve max, we zijn super blij met jou als lid en trots op wat je allemaal al betekend hebt voor de vereniging! Keep up the good work!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?