Actieve leden

De MFVU bestaat uit 23 commissies. In iedere commissie zitten actieve leden, die ieder hun steentje bijdragen bij de activiteiten van de vereniging. Wanneer je lid bent van een commissie, ben je officieel 'actief lid'. Het bestuur en de vereniging kan niets zonder haar actieve leden. Zonder hen kunnen alle vernieuwende ideeën en activiteiten niet plaatsvinden. Om hen te bedanken wordt er tweemaal speciaal voor deze groep leden een speciale dag/avond georganiseerd.

Actieve Leden Dag (ALD)

De actieve leden dag wordt eenmaal per jaar georganiseerd, meestal rond de maand mei/juni. De dag staat geheel in het teken van de actieve leden en is enkel toegankelijk voor actieve leden en het huidig bestuur van de MFVU. De dag wordt georganiseerd vanuit het bestuur, waarbij gezelligheid en kennismaking hoog in het vaandel staan. 

Actieve Leden Feest (ALF)

Het actieve leden feest wordt eenmaal per jaar georganiseerd rond de maand oktober/november. Deze avond is bedoeld voor alle actieve leden van het afgelopen verenigingsjaar en mag dan ook enkel door deze groep leden bezocht worden. 

Hoe word ik actief lid?

Twee keer per jaar zijn er commissiesollicitaties. Allereerst in september, en daarnaast ook in februari. Op die momenten kan je je opgeven voor een sollicitatie. Dit is een kort gesprek met leden van de commissies en de bestuurscontactpersoon van de commissie, waarin jij je kunt voorstellen. 

Lid van de maand

Elke maand wordt een actief lid van de MFVU gekozen tot lid van de maand. Het MFVU-bestuur wil op deze manier graag de actieve leden bedanken voor hun harde werk en al hun inzet voor de vereniging. 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?