Vriend van de MFVU worden

MFVU zet zich in om geneeskundestudenten zich vanaf dag één thuis te laten voelen op de medische faculteit. Dit doen wij door een groot aantal activiteiten te organiseren, zowel sociale activiteiten die gericht zijn op gezelligheid en nieuwe vrienden maken, als onderwijsgerelateerde activiteiten waar onze studenten hun kennis kunnen verbreden en verdiepen. Van een introductieweek, tot workshops en speeddate-de-specialist. Daarnaast faciliteren wij de studieboekenverkoop en denken wij mee over het onderwijs. Door u aan te sluiten bij Vrienden van de MFVU helpt u ons om al deze activiteiten aan te bieden aan onze leden en dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen. 

Wanneer u Vriend van de MFVU wordt, ontvangt u iedere editie van de InVUus, het verenigingstijdschrift thuis. Verder zult u een eervolle vermelding krijgen op onze website, in de almanak en krijgt u een gouden naamplaatje op het 'Vrienden van de MFVU'-erebord in de MFVU-kamer. Tot slot bent u altijd welkom om binnen te komen lopen voor een kop koffie of thee!

Voor slechts €25,00 per jaar kunt u lid worden van de Vrienden van de MFVU. U kunt lid worden door de brief te downloaden en deze ingevuld per mail te versturen naar secretarisexternus@mfvu.nl of eventueel per post (MFVU, t.a.v. Maud de Wit, Van der Boechorststraat 7, kamer D-046). U kunt uiteraard ook langs de MFVU-kamer lopen, waar wij de brief direct voor u kunnen printen.

Klik hier om de brief te downloaden!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?