contact

Nieuws

Test-sessie A Broader Mind Course

20 december 2018

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de A Broader Mind Course, waarvan een pilot voor eerstejaars studenten van 5 opleidingen in periode 4 zal starten. Hierover heeft u 2 weken geleden van mij een mail ontvangen over een vacature voor student gidsen voor deze cursus. 

Nu zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste studenten die de cursus voor ons zouden willen testen. In het kort is de A Broader Mind Course gericht op brede persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van studenten. In de cursus komen diverse maatschappelijke thema’s aan bod, zoals armoede, duurzaamheid en digitalisering. Meer informatie over A Broader Mind is te vinden op www.vu.nl/abroadermind. Een deel van de cursus zal online via Canvas worden gevolgd. Dit online gedeelte willen we graag testen, voordat de pilot in februari zal starten.

De test-sessie is gepland op 10 januari 2019, van 14.00-17.00u. Ook als je slechts een uur beschikbaar bent, is je hulp en feedback heel waardevol. Opgeven voor de test-sessie kan per e-mail bij mij, rolinka.schippers@vu.nl.

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?