tekst

Onderwijs

De MFVU houdt zich als studievereniging bezig met het onderwijs. De onderwijscontactpersoon heeft contact met de andere Facultaire Studenten Organisaties (FSO) en het Instituut voor Onderwijs en Opleiden (IOO). Daarnaast is zij samen met de Educatie Commissie verantwoordelijk voor het organiseren van workshops en excursies en organiseert die evenementen als Speeddate de Specialist, de Witte Jas Ceremonies en het bachelor studentenforum.

Voor het bestuursjaar 2020 is Danae Kingma de onderwijscontactpersoon. Vragen over het onderwijs? Mail naar onderwijscontactpersoon@mfvu.nl.

Voor het opleidingsschema van het curriculum B15, kijk op med.vu.nl --> bachelor geneeskunde --> studieprogramma --> opleidingsschema

Klik hier om direct naar med.vu.nl te gaan. Klik hier om direcht naar het opleidingsschema te gaan.

Voor alle eerstejaars is er op StudiooVU een 'Let's ge started' pagina. Hierop staan handige 'Need to knows', 'Tips and tricks' en stellen de Facultaire Studenten Organisaties (FSO) zich voor. Klik hier om deze te bezoeken.

 

Update 08-12-2020

Argumenten waarom het belangrijk is dat studenten de NSE in te vullen:

  • Zo laat jij aan je opleiding zien wat we al goed doen en wat nog beter kan. Met o.a. deze input bepaalt je opleiding  waar extra aandacht aan moet worden besteed.
  • De resultaten van de NSE zijn een waardevolle informatiebron voor studiekiezers. Zo help je hen bij hun studiekeuze.
  • De oordelen worden gebruikt om opleidingen en universiteiten te vergelijken. Als alle resultaten bekend en gepubliceerd zijn, kun jij de scores van jouw opleiding en universiteit dus vergelijken met de scores van andere opleidingen en instellingen.
  • Hoe meer studenten meedoen, hoe waardevoller de resultaten.
Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?