fso

Facultaire Studentenorganisaties (FSO)

In het Overleg Facultaire Studentenorganisaties (OFSO) zijn alle studentorganisaties aan het VUmc verenigd. De FSO's vergaderen eens in de zes weken op het OFSO. De Studentenraad VUmc, Co-Raad VU, IFMSA-VUmc, het Jaarvertegenwoodigings Bestuur, MFVU, de Opleidingscommissie en de studentassessor werken samen om de opleiding verder te helpen en de studenten te vertegenwoordigen bij de opleiding.

Contact gegevens:
Dalila Bakali is voorzitter van het OFSO 
FSO VUmc
Van der Boechorststraat 7 – BK-44 (i.v.m. corona momenteel niet in gebruik)
Postbus 7057
1081 BT Amsterdam
T: +31 20 444 8402
E: fsogeneeskunde@gmail.com

Update 21-10-2020

GEZOCHT IMS BESTUUR 2021

Wil jij mee praten over medisch onderwijs en onderwerpen als de co-assistentenvergoeding, de interfacultaire voortgangstoets en kwaliteitsafspraken? Ben jij gemotiveerd om een jaar lang de acht geneeskunde faculteiten te vertegenwoordigen? Vind jij het leuk om contact te hebben met een grote achterban en externe partners? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Wij zijn alweer het derde bestuur van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg. Nu het einde van het jaar nadert zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die de uitdaging aan willen gaan om het vierde IMS bestuur te worden!

Ben jij nieuwsgierig geworden? De komende weken zal er meer informatie volgen via facebook en onze website. De deadline voor het insturen van je motivatiebrief en CV is uiterlijk 25 oktober 20.00. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op zaterdag 31 oktober in Utrecht.

Voor meer informatie zie https://interfacultairmedischstudentenoverleg.nl/sollicitatie2021/. Voor vragen kan je mailen naar voorzitter@imsnederland.com.

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?