Nieuws

Diversity Day

MFVU
06 oktober 2020

Het is de eerste dinsdag van de maand oktober, of te wel Diversity Day! Vandaag, 6 oktober, vragen wij aandacht voor diversiteit. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen. 

Diversity Day is de nationale feestdag waarop ‘diversiteit en inclusie’ wordt gevierd. Bedrijven en organisaties organiseren dan zélf activiteiten om het thema onder de aandacht te brengen en bewustwording te creëren. Verder wordt kennis over de voordelen van diversiteit en inclusie gedeeld door middel van website content, interviews en storytelling. De MFVU daagt jou vandaag uit om aan de hand van enkele vragen na te gaan wat diversiteit voor jou betekent. Kun jij bijvoorbeeld jezelf zijn op de werkvloer? Wat laat je wel en juist niet van jezelf zien? Gedraag je je op de manier die van je wordt verlangd of gedraag je je in overeenstemming met jouw eigen waarden en overtuigingen? Door na te denken over het belang van diversiteit, leren we met z’n allen om verschillen te blijven waarderen en om elkaars talenten te omarmen. 

Blijf jezelf, er zijn al zoveel anderen!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?