Bestuur 2021

De MFVU wordt bestuurd door acht Geneeskundestudenten die een jaar lang de vereniging draaiende houden. Wij onderhouden het contact met de faculteit, het ziekenhuis, de andere studentorganisaties van geneeskunde en de faculteitsverenigingen van andere studies en universiteiten. Binnen het bestuur heeft iedereen zijn eigen functie, namelijk: voorzitter, vicevoorzitter, penningmeester, secretaris internus, secretaris externus, sponsorcoördinator, onderwijscontactpersoon en winkelcoördinator.

Wij zijn ongeveer elke dag te vinden op de Medische Faculteit voor o.a. afspraken en om gezellig te vergaderen met de commissies. Daarnaast zorgen we ervoor dat de MFVU-kamer van 11:00 - 17:00 uur geopend is! Je kunt langskomen om een tosti te maken, voor een gratis kopje koffie, thee of limo en natuurlijk een heleboel gezelligheid! Je kunt natuurlijk ook een potje FIFA spelen op de Playstation, piano of gitaar spelen of even gezellig kletsen. Ook na tentamens opent het bestuur de bar PubMed voor een koud drankje!

Met corona is dat nu natuurlijk een beetje anders, maar we hopen dat alles zo snel mogelijk weer normaal door kan gaan. In de tussentijd kun je ons altijd een mailtje sturen/ bellen/ appen als je een vraag hebt of als je even gezellig wilt kletsen!

Heel veel liefs,

Het 70e bestuur en 14e lustrumbestuur der MFVU:

Voorzitter – Marthe Clercx
Vicevoorzitter – Elise Zwaan
Penningmeester – Thomas van Solkema
Secretaris internus – Demi Andriessen
Secretaris externus – Maud de Wit
Sponsorcoördinator – Annelot Elsevier
Onderwijscontactpersoon – Iris Vervoort
Winkelcoördinator – Nando Boersma

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?