Commissaris Extern - Amber

Lieve lezer,

Na de afgelopen 3 maanden kandidaatsbestuur te zijn geweest mag ik mijzelf nu eindelijk de commissaris extern van het 73e bestuur der MFVU noemen. Ik kijk er enorm naar uit deze prachtige functie een jaar lang te mogen vervullen.

Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Amber Jeukens en ik zit in het tweede jaar van mijn studie Geneeskunde. Ik ben opgegroeid in Purmerend en toen verhuist naar de Zuidoostbeemster, waar mijn ouders nu nog steeds wonen. Afgelopen jaar ben ik zelf verhuisd naar Amsterdam waar ik nu met 3 hele leuke huisgenoten woon.  

Al mijn hele leven was het mijn droom om geneeskunde te gaan studeren en ik vind het dan ook enorm leuk dat dit gelukt is. Ik rolde tijdens de introductieweek gelijk de MFVU-wereld in en genoot enorm van de gezelligheid en vrienden die ik op de studie maakte. Ik ging bij de feestcommissie en heb daarmee 2 hele leuke feesten mogen organiseren. Toch wilde ik na een jaar studeren graag even totaal wat anders doen. Omdat ik de studie zelf zo leuk vond leek een bestuursjaar perfect hier op aan te sluiten. Ik hou ervan om nieuwe uitdagingen te gaan en ben altijd erg leergierig geweest.

Komend jaar mag ik écht de allerleukste functie vervullen, namelijk die van de commissaris extern. Ik zal de contacten met de partners gaan onderhouden en op zoek gaan naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Daarnaast mag ik ook twee prachtige commissies gaan begeleiden: de introductiecommissie en de carrièreavondcommissie! 

Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar! Mocht je vragen hebben mag je deze altijd aan mij stellen, en ik sta altijd open voor een praatje. Spreek me dan ook vooral aan als je me tegen komt! Mocht je mij niet kan vinden mag je me altijd een appje sturen of mailen op commissarisextern@mfvu.nl. 

Hopelijk tot snel!

Veel liefs, 

Amber Jeukens
h.t. Commissaris extern der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?