Commissaris Intern - Finn

Lieve lezer,

Na mijzelf de afgelopen 3 maanden kandidaatsbestuur te noemen is de tijd nu eindelijk aangebroken. Ik mag mijzelf nu met trots de commissaris intern van het 73e bestuur der MFVU noemen. Ik kijk er ontzettend naar uit om deze geweldige functie een jaar lang uit te mogen oefenen. 

Als eerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Finn Meeder, ik ben 22 jaar en zit nu in mijn derde jaar van de studie Geneeskunde. Ik ben opgegroeid in Uithoorn en woon inmiddels sinds kort op kamers in Amsterdam. 

Geneeskunde is altijd iets bijzonders voor mij geweest. Ik ben er gedurende mijn leven steeds meer achter gekomen hoe ik het vakgebied zo gaaf en interessant vind en ben dan ook heel blij dat ik deze studie mag doen.

Tijdens mijn introductie week ben ik gelijk in contact gekomen met de MFVU, en dit is iets wat meteen goed voelde bij mij. Alle activiteiten die werden georganiseerd spraken mij erg aan, dus besloot ik bij een commissie te gaan. Ik begon in de CAC en ben vervolgens een half jaar later ook nog bij de Barcommissie gegaan. Ik ben aan het einde van mijn eerste jaar nog mentor geweest heb het jaar erna zelfs de rol Mentorcoördinator binnen de Introductiecommissie mogen vervullen. Uiteindelijk vond ik toch dat het tijd werd om, in mijn ogen, de grootste stap binnen de studievereniging te nemen. Namelijk, een bestuurs-jaar. 

Ik mag nu met trots zeggen dat ik de commissaris intern ben van het 73ste bestuur. Dit betekent dat ik de barcommissie run, waarbij ik inkopen doe en op de financiën let. Daarnaast heeft mijn functie relatief veel vrije invulling wat betekent dat ik nog 4 andere hele mooie commissies heb: de Reiscommissie, de Galacommissie, de Congrescommissie en de Kunstcommissie. Daarnaast heb ik meer tijd om projecten te bedenken en uit te voeren!

Ik kijk er heel erg naar uit wat dit komende jaar mij, maar ook mijn bestuursgenootjes en de vereniging gaat brengen. Mocht je ooit vragen hebben over de functie, de vereniging of hoe het weer is dan mag je dat natuurlijk altijd stellen. Ook mag je me natuurlijk aanspreken voor een gesprek of als je ff wil ranten over iets. Ik bied graag een luisterend oor en vind het leuk om mensen wat beter te leren kennen :). Mocht ik er toevallig op dat moment niet zijn (wat waarschijnlijk best zeldzaam is), dan kan je me altijd appen of mailen op commissarisintern@mfvu.nl. 

Ik wens je nog een fijne dag, en hoop je snel te spreken. 

Groetjes!

Finn Jens Meeder
h.t. Commissaris intern der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?