Commissaris Promotie - Sterre

Lieve lezer,

De KB-tijd zit erop en met heel veel enthousiasme en energie start ik aan dit mooie bestuursjaar! Graag stel ik mij aan jullie voor: mijn naam is Sterre van Hulten en ik ben de commissaris promotie, tevens vice-voorzitter van het 73e bestuur der MFVU.

Ik kom oorspronkelijk uit het gezellige Den Bosch en ben een echte trotse Brabander. Uiteraard ben ik dan ook met carnaval in het zuiden te vinden! Vanaf het begin van de studie ben ik op kamers gegaan bij Uilenstede en ik heb het daar nog steeds heel erg naar mijn zin met mijn lieve huisgenootjes. Daarnaast heeft Amsterdam echt een plekje in mijn hart gekregen en blijft deze mooie stad mooie stad me maar verrassen.

Mijn studentenleven bij de MFVU is, net zoals velen van jullie, begonnen in de introductieweek. Ik kijk nog steeds met veel liefde terug naar deze week en de mensen die ik daar heb leren kennen. Ook was dit de eerste kennismaking met de MFVU waar ik meteen enthousiast over was. Ik ben toen in september in de winkelcommissie gegaan en heb heel veel mooie winkeldiensten mogen draaien! Daarnaast was ik veel te vinden op activiteiten van de MFVU en dit wakkerde mijn interesse in een bestuursjaar aan. Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en zag een bestuursjaar als een mooie kans hiervoor.

Als commissaris promotie onderhoud ik onder andere de website en de sociale media. Ik maak bijvoorbeeld de maandagenda en posters, maar ook elke maand de nieuwsbrief! Het is een heel vrije functie waar ik lekker mijn creativiteit in kwijt kan en daarnaast heb ik ook lekker veel ruimte voor projecten en commissies. Zo ben ik onder andere bestuurscontactpersoon van de Introductiecommissie, Almanak, Ouderdag en de Band. Daarnaast ben ik vice-voorzitter en dit houdt in dat ik de voorzitter ondersteun.

Spreek me vooral gezellig aan als je me tegenkomt want ik sta altijd open voor een praatje!

Heel veel liefs,

Sterre van Hulten
h.t. Commissaris promotie der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?