Penningmeester - Kasper

Lieve lezer,

Mijn naam is Kasper Rochat en ik mag mij dit jaar de penningmeester van de MFVU noemen! Ik ben nog eventjes 19 jaar oud, en kom uit een prachtig dorpje in het zuiden van het land, namelijk Eethen, een klein dorpje in Noord-Brabant. Inmiddels ben ik verhuisd naar Uilenstede, waar ik met veel plezier woon. Verder zit ik nu in het 2e jaar van geneeskunde in het mooie Amsterdam.

In 2022 mocht ik beginnen aan deze studie en zo leerde ik ook gelijk de MFVU kennen vanuit de introweek. Gelijk vond ik de mensen binnen de vereniging super gezellig. Zo bleef ik na de introweek ook hangen binnen de vereniging en ging ik met veel plezier naar activiteiten. Verder hou ik er enorm van om muziek te maken, dus nadat ik hoorde dat er ook een MFVU-band was werd ik gelijk enthousiast en wist ik dat ik hierin wilde. Zo heb ik ook 1,5 jaar in de band gezeten als gitarist en hebben we met enorm veel plezier op allerlei activiteiten mogen spelen! Uiteindelijk kwam het plan in mij naar boven om in het bestuur te gaan en één functie trok mij het meest, namelijk de (mooiste) functie: Penningmeester!

Zodat ik extra goed kan genieten van deze tijd als bestuur heb ik mijn studie een jaartje op stop gezet. Hierdoor heb ik genoeg tijd voor onze leden en natuurlijk de centen van de vereniging. Verder ben ik dit jaar ook veel in onze ledenkamer te vinden. Twijfel niet om een gezellig praatje aan te gaan (hou ik wel van)! Naast penningmeester mag ik mij ook bestuurcontactpersoon van onze enige echte CAC noemen, waar we hopelijk weer veel mooie feestjes mee mogen bouwen!

Ik heb echt enorm veel zin in dit jaar en het in stand houden van onze pracht vereniging! Mocht je me willen spreken of iets willen vragen kun je me altijd aanspreken of eventjes mailen naar penningmeester@mfvu.nl.
Houdoe!!!

Liefs,

Kasper Rochat
h.t. Penningmeester der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?