Secretaris - Noah

Lieve Lezer,

Met trots en enthousiasme stel ik mij graag aan u voor als de secretaris van het 73ste bestuur der MFVU. Mijn naam is Noah Mitrasing, ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor. Ik ben geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland: Amsterdam natuurlijk! Hier woon ik nog erg comfortabel thuis, samen met mijn ouders, tweelingzusje en broer.

Sinds mijn introductieweek ben ik al vaak te vinden bij de mooiste geneeskundevereniging van Nederland. Ik kreeg maar niet genoeg van alle leuke activiteiten die de vereniging organiseerde, en wilde dit ook graag zelf doen. In februari 2023 ben ik daarom in de feestcommissie gegaan, waarbij ik twee mooie feesten heb mogen organiseren. Dit was voor mij niet genoeg. Ik wilde graag intro-mentor worden, en heb in de introductieweek van 2023 samen met mijn mentormaatje 12 kinderen mogen baren en ze alle ins-en-outs van de opleiding en de MFVU mogen laten zien. Toch merkte ik dat het zijn van mentor naar nóg meer smaakte, en dit kon maar een ding betekenen: aanmelden voor het bestuur! Na lang getwijfeld te hebben (leugen, ik heb nooit getwijfeld), en met veel oud-bestuursleden te hebben gepraat, heb ik mij aangemeld voor het 73ste bestuur. Hier ben ik dan, als seccie van het 73ste bestuur. Naast dat ik erg trots ben op mijn functie, ben ik ook apetrots op al mijn mede-bestuursgenootjes, voor wie mijn liefde alleen maar meer groeit elke dag die wij samen spenderen.

Dit jaar mag ik mij bezighouden met diverse dingen. Zo houd ik het algemene mailadres van de MFVU bij (info@mfvu.nl), notuleer ik de vergaderingen, onderhoud ik het contact met onze zusjes (andere geneeskundige verenigingen in Nederland) en broertjes (andere studieverenigingen aan de VU), maak ik de nuchterdienst en hok-/dagroosters en woon ik samen met de voorzitter overleggen bij! Naast mijn taken ben ik ook nog de bestuurscontactpersoon van drie geweldige commissies: de activiteitencommissie, diversiteitscommissie en zeilcommissie! 

Ik kan niet wachten om jullie allemaal (beter) te leren kennen dit jaar! Spreek me vooral aan voor een praatje of spelletje als je me ziet, of daag me uit voor een bakwedstrijd;). Kun je me niet vinden, mag je altijd mijn mede-bestuursgenootjes op me afsturen, of ben ik te bereiken op secretaris@mfvu.nl.

Tot kijk!

Heel veel liefs,

Noah Mitrasing
h.t. Secretaris der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?