Voorzitter - Luna

Lieve lezer,

Wat leuk dat ik mij na een periode van 3 maanden lang kandidaatsbestuur te zijn nu officieel mag voorstellen aan jullie. Ik ben Luna Kouw, 22 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van geneeskunde. Ik woon samen met twee vriendinnetjes in Amstelveen en heb dit jaar mijn eerste bachelordiploma in ontvangst mogen nemen.

Mijn MFVU-avontuur begon, net zoals voor velen van jullie, bij de introweek. Wat een geweldige tijd was dat! Al snel had de MFVU een plekje veroverd in mijn hart en wilde ik graag in een commissie. De eerste commissie waar ik voor werd aangenomen was de AcCie. Na het organiseren van deze activiteiten was ik nog niet klaar met regelen, dus ben ik daarnaast ook in de ReisCie gegaan. Hiermee hebben wij afgelopen november een (al zeg ik het zelf) fantastisch leuke reis georganiseerd naar Barcelona. Een bestuursjaar was niet iets waar ik van tevoren al aan dacht, maar toen de informatieavonden aangekondigd werden dacht ik ‘waarom ook niet’. Daar kwam ik erachter dat een bestuursjaar toch wel wat voor mij was. 

De functie die ik in bestuur 73 mag vervullen is de rol van voorzitter. Als voorzitter houd je overzicht over je bestuursgenootjes en de vereniging. Daarnaast zit ik onze bestuursvergaderingen voor én mag ik mee met anderen naar overleggen. Ook mag ik dit jaar de bestuurscontactpersoon zijn van een geweldige commissie: de feestcommissie. Al met al een super leuke én veelzijdige functie.

Ik kijk heel erg uit naar dit jaar en om jullie te leren kennen. Bij vragen of zin in gezelligheid mag je mij altijd aanspreken. Ook mag je mij natuurlijk een appje of mailtje sturen (voorzitter@mfvu.nl). 
 
Tot ziens!

Liefs,

Luna Kouw
h.t. Voorzitter der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?