Samenwerken met de MFVU

Samenwerken met de MFVU

Heeft u interesse in een samenwerking met de MFVU? Hieronder vindt u meer informatie.

Wie zijn wij?

De Medische Faculteitsvereniging VU Amsterdam (MFVU) is dé bruisende faculteitsvereniging die zich inzet voor de geneeskundestudenten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Opgericht op 8 oktober 1951, telt de vereniging momenteel ongeveer 3000 leden, waarvan 300 actief betrokken zijn bij diverse commissies. Het bestuur bestaat uit 8 leden, die samen een jaar lang de verantwoordelijkheid voor de vereniging dragen.

Waarom samenwerken?

Voor bedrijven biedt samenwerken met ons een unieke kans om in contact te komen met de toekomstige generatie gezondheidszorg professionals.

Als MFVU bieden wij niet alleen een platform voor academische groei, maar ook voor een levendige sociale omgeving. Jaarlijks organiseren wij meer dan 100 evenementen, variërend van inhoudelijke congressen tot borrels. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden voor uw bedrijf om zichtbaarheid te verkrijgen onder deze gemotiveerde en getalenteerde studentenpopulatie. Gezamenlijk werken we aan het verbeteren van activiteiten die dankzij uw steun mogelijk zijn.

Samen streven wij naar een ambitieuze en aangename leeromgeving. Uw bedrijf kan hierin kansen bieden voor persoonlijke en carrière gerichte ontwikkeling, die verder gaan dan wat wij als vereniging kunnen bieden. Uw betrokkenheid draagt dus niet alleen bij aan het dagelijks leven van de studenten, maar creëert ook mogelijkheden voor hun toekomst. Uiteindelijk willen wij zo het beste voor onze studenten kunnen leveren!

Binnen een samenwerking kunt u denken aan het vergoten van uw naamsbekendheid, het onder de aandacht brengen van vacante posities of het faciliteren van interactie met onze studenten.

Contact opnemen

Wij zijn flexibel en staan open voor overleg om de samenwerking zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw doelen en onze activiteiten. Wij streven naar een op maat gemaakte samenwerking die waarde toevoegt aan zowel uw organisatie als onze leden. Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Namens het 73e bestuur der MFVU,

Met vriendelijke groeten,

Amber Jeukens
h.t. commissaris extern

T: 06 83 54 08 45
E: commissarisextern@mfvu.nl

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?