Nieuws

 • Nieuwe toevoeging borrels!

  Sinds de borrels van 7 februari is er een nieuwe toeving in de richting van duurzaamheid. Je kan je eigen bestek meenemen en een stempel kaart + stempel ophalen als je het bestek bij het eten laat zien. Bij de 6e keer dat je je bestek meeneemt, krijg je de volgende keer gratis eten!

  23 februari
 • Word lid van de MFVU

  We hebben een promotievideo gemaakt om jullie te laten zien wat de MFVU allemaal te bieden heeft! De MFVU is dé studievereniging voor geneeskundestudenten aan de VU. Word lid en profiteer je gehele studietijd van vele voordelen! Korting op boeken, vele activiteiten, gezellige commissies, een MFVU-kamer waar je altijd terecht kan en nog veel meer! Meld je aan via www.mfvu.nl/lid-worden/aanmelden.

  27 augustus
 • Nieuwe website!

  Neem een kijkje op de nieuwe site! Dit jaar hebben we veel tijd gestoken in het designen van een nieuwe website. Vanaf nu is het mogelijk om online een kaartje te kopen voor evenementen en ook kunnen boeken en samenvattingen gereserveerd worden. Er is echter nog veel meer om te ontdekken, log dus in en bekijk o.a. de telbalk, de instagram en de commissiepagina!

  14 augustus
 • Bericht van overlijden: Frederik Menke

  Geschokt en verdrietig zijn wij met het plotseling overlijden van onze bijzonder getalenteerde zesdejaars student aan VUmc, Frederik Menke. Frederik stond niet alleen bekend om zijn excellente prestaties, maar ook om zijn inzet en gedrevenheid voor de opleiding geneeskunde. Hij was voorzitter van het anatomieproject VUsap en bestuurslid van IFMSA-VUmc. Frederik zal ontzettend gemist gaan worden. Wij zijn dankbaar voor de tijd dat hij bij ons was. Frederik zal in besloten kring in aanwezigheid van zijn ouders, broers, nabije familie en dierbare vrienden begraven worden. Vanaf dinsdag 19 mei zal er een condoleanceregister aanwezig zijn in de bestuurskamer van de MFVU, kamer D-014 in de Medische Faculteit. Het adres is van der Boechorststraat 7 te Amsterdam.

  18 mei
 • Overlijden Darryl Gunawan

  Met ontzettend veel verdriet en onbegrip hebben wij kennis genomen van het overlijden van een van onze medestudenten. Donderdag 17 juli 2014 zat Darryl Gunawan, tweedejaars geneeskundestudent aan het VUmc, op vlucht MH17 en is hierbij met zijn ouders en zusje omgekomen. Darryl was een geliefd lid van de Medische Faculiteitsvereniging VUmc (MFVU) en stond bij zijn vrienden en familie bekend als een ondernemende en zeer talentvolle student. Daarnaast werkte hij naast zijn studie succesvol als DJ en graphic designer/fotograaf. Darryl was met zijn 19 jaar nog veel te jong om ons zo plotseling te verlaten en de leegte die hij achter laat is dan ook heel erg groot.  Velen van jullie zullen Darryl gekend hebben. Misschien door zijn enorme toewijding in studiegroepen en leer-uurtjes, zijn empathie voor en interesse in zijn vrienden en mede-studenten of zijn enorme enthousiasme voor alles wat hij deed. Van leren voor een lastig tentamen tot het draaien van muziek op een MFVU-feest: Darryl deed alles met volle overgave en zo zullen wij hem ook blijven herinneren.  Mede namens alle facultaire studentorganisaties wensen wij iedereen die Darryl, zijn gezin of een andere passagier van vlucht MH17 kende heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit onwerkelijke verlies.  De Gemeente Amstelveen houdt woensdag 23 juli om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van de vliegramp. De gelegenheid is openbaar en enkele nabestaanden zullen aanwezig zijn. Alle medestudenten en bekenden van Darryl en zijn familie zijn persoonlijk door de Gemeente Amstelveen uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. De locatie wordt zo snel mogelijk via de website van de Gemeente Amstelveen bekend gemaakt. 

  21 juli
 • MFVU ideeënbus

  Is het je ooit opgevallen dat naast de ingang van de MFVU-kamer een ideeënbus hangt? In deze bus kan je altijd je tips, opmerkingen en suggesties voor de MFVU kwijt. We hebben gemerkt dat er weinig ideeën worden gedoneerd, maar we kunnen ons niet voorstellen dat er niets te verbeteren valt aan de MFVU. Dus weet jij iets wat beter kan, een leuke nieuwe activiteit, een toevoeging voor de MFVU of heb je een ander goed idee? Doe dan mee!

  10 december
Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?