Introductie 2024

Meld je aan voor de introductieweek!

Koop hier je ticket! 

Lieve toekomstige eerstejaars,

Welkom op de website van dé leukste studievereniging, de MFVU! Op deze pagina kun je alle belangrijke informatie vinden rondom onze introductieweek. 

De introductieweek van geneeskunde vindt plaats van 21 augustus tot en met 27 augustus. De introductieweek vindt plaats voorafgaand aan het begin van het studiejaar, om alvast kennis te kunnen maken met studiegenoten, de stad en campus, en de studie zelf. Deze week zal bestaan uit een hoop gezelligheid met leuke activiteiten, feestjes en educatieve workshops om alvast een voorproefje te kunnen krijgen van de studie geneeskunde. De introductieweek is dé perfecte manier om alvast vrienden te maken, en de week wordt door velen als erg positief ervaren. Wij zouden het dan ook zeker aanraden!

Wij, als introductiecommissie, zijn hard bezig om een onvergetelijke week voor jullie te organiseren. Het programma kun je hieronder vinden:

Programma:

Kaart verkoop

De kaartverkoop start 13 juni en eindigt 11 augustus. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen ontmoeten in augustus en samen een fantastische week te gaan beleven!

Belangrijk!! 

Het is noodzakelijk om zowel een VU introductieweek ticket (5-daags) te kopen, als een MFVU introductieweek ticket. Wij volgen namelijk een deel van het algemene VU programma, maar organiseren voornamelijk zelf activiteiten. Met alleen een VU ticket mag je helaas niet deelnemen aan de MFVU activiteiten. De exacte prijzen zullen nader bepaald worden, en zullen tegelijk met de kaartverkoop online komen. 

Sfeerimpressie

Om een beetje een impressie te krijgen van hoe zo’n week er nou uitziet, hebben wij voor jullie een aftermovie gemaakt van de introductieweek van 2023! Deze is via deze link  te bekijken. 

Voor meer informatie over de kaartverkoop of andere vragen kun je contact met ons opnemen via introductie@mfvu.nl.

Liefs,

De introductiecommissie der MFVU 2024

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?